Dierenchiropraxie

Chiropraxie bij dieren?

Chiropraxie is niet enkel voor mensen. Dieren kunnen net als mensen last krijgen van nek- en rugklachten en klachten aan spieren, pezen of gewrichten.

Hoe weet u nu of uw dier goed in zijn vel zit en nergens ongemakken ervaart? Dieren kunnen niets zeggen, maar misschien merkt u wel veranderingen in de beweging, het gedrag of het humeur van uw dier. Dierenchiropraxie is erop gericht om dieren vitaler te maken en vitaal te houden.


Bij klachten kunt u onder andere denken aan stijfheid, onregelmatige pas, pijnklachten. Dierenchiropraxie is gebaseerd op de principes van de humane chiropraxie, aangepast aan de speciale behoeftes, anatomie en fysiologie van dieren.


Chiropraxie voorkomt en verhelpt vooral klachten aan het bewegingsapparaat zonder injecties en/of operaties maar door subtiele manipulaties/correcties uit te oefenen op de gewrichten en spieren die het zenuwstelsel beïnvloeden met een verbeterde brein-lichaam communicatie als gevolg. Dierenchiropraxie is geschikt voor alle dieren van elke leeftijd en van elk niveau.

chiropraxie bij dieren

Wenst u een afspraak voor dierenchiropraxie? Gelieve telefonisch contact op te nemen met Victorine op 055/31.75.89.